Pasica
lokacija.jpg
Sporočilo
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Kje nas najdete
Naš poligon se nahaja ob glavni cesti Velenje-Škale samo 200 metrov od mestnega štadiona in en odcep pred mestnim smetiščem. Na spodnjem linku si lahko ogledate lokacijo paintball terena na jezeru pri Velenju v obliki 360 0. Poligon je v velikosti 500m2, postavljenih je preko 40 barikad in lesenih kolutov; sniper lokacija na hribu; hiška za "kemperje" in še in še...S postavitvijo poligona smo želeli narediti igro čimbolj dinamično in podobno tisti, ki jo igramo na sub airu.

Poleg poligona v gozdu (woodsball) lahko zdaj okusite tekmovalni simetrično postavljen poligon z lesenimi barikadami. Na ravni travnati površini dimenzije 40x25m je diagonalno/simetrično postavljenih 30 barikad, ki simulirajo napihljive blazine na tekmovanjih. Tako boste od zdaj naprej vsi željni sproščanja adrenalina, slednjega lahko sprostili kar na dveh različnih poligonih. Na Tekmovalnem vam bomo predstavili pravila igranja, ki se nekoliko razlikujejo od woodsballa v gozdnih površinah. Prav tako bodo na slednjem v kombinaciji obeh izvedeni turnir že v bližnji prihodnosti. Torej vabljeni vsi željni zabave v barvah na teren Xsports. Postali boste paintall odvisnež.....:)

Na vašo željo popestrimo piknik ali zabavo tudi na vaši lokaciji. S seboj pripeljemo vso potrebno opremo za izvajanje paintballa.
 

Športno društvo Xsports

Športno društvo X Sports

3320 Velenje 
DAVČNA.ŠT.: 
TTR:

Kontakt

Dejan Hrovat
T: 041 354 677 (Dejan)
dejan@xsports.si
info@xsports.si

Izdelava spletne strani

RT oblikovanje
info@rt-oblikovanje.si
www.rt-oblikovanje.si

RocketTheme Joomla Templates